Mediterana
_Eisberg_Packshot_Southern_Romania_Lollo_140g
Lollo Mix

Ingrediente: Lollo rosso, endivia, frisee

Lollo este o adevărată reușită a naturii – dar și a esteților chirurgilor salatiști de la Eisberg. Cu forme voluptuoase și un fond rotund, aproape obraznic, Lollo este apetisantă la limita irezistibilului – seduce fără drept de apel cu texturile ei fine și ușor picante, îndrăznețe și care te duc cu gândul la satisfacții inavuabile. Secretul ei? În centrul uniunii naturale, firești dintre endivia și frisee triumfă Lollo Rosso, această Roma a salatelor crețe, către care duc toate poftele.

Deschide-o pe Lollo, cu mișcări delicate și caline, și înfruptă-te din încrețirile sale fragede…

_Eisberg_Packshot_Southern_Romania_Endivia_200g
Endivia Mix

Ingrediente: Endivia, frisee, radicchio

Rezistă capriciilor, nu deliciilor. Ce nu te doboară în bol te face mai puternic. Știi că poți învinge foamea și-ți garantezi o zi plină de energie cu un bol de mix Endivia.

Savoarea nu așteaptă, savoarea se captează imediat – cu Endivia Mix!

Muncești mult, petreci și mai mult, te bucuri de viață la maximum – pentru asta ai endivia din Endivia Mix. Este vedeta combinației, fii ca vedeta, fii Endivia în Endivia Mix!

Iar dacă trupul tău e un templu, Endivia Mix este flacăra sacră ce ține Zeul trupului tău în viață. Pentru că savoarea amăruie din endivia este înflăcărată de gustul picant cu care-o arde ușurel radicchio și de textura crocantă și inconfundabilă a vecinei frisee.

Templul trupului tău merită un sacrificiu matinal de antioxidanţi, seleniu, fosfor, potasiu, vitamina B, vitamina A, vitamina C, vitamina K şi vitamina E. Sănătatea fie a ta, nu tu al sănătății!

Învinge foamea, slăvește-ți trupul!

_Eisberg_Packshot_Southern_Romania_Mexico_200g
Mexico Mix

Ingrediente: endivia, frisee, radicchio, porumb dulce

Uno de los amestecos mas populares y savurosos de Eisberg esta Mexico Mix, con endivia, frisee, radicchio y porumb dulce. Ay ay ay que bueno!

Primo, vă întrebates porque se llama acest mix ”Mexico”. Păi porque porumbo dolce, hombres!

Porumbul dulce a apărut iniţial în zona Americii Centrale, iar apoi a fost introdus de către exploratorii spanioli în Europa. Una vez con la limba espanola, claro ! Cu doar 86 de calorii la suta de grame, boabele de porumb estan hipocaloricos, para comparazon con altras legumas. Conţinutul lor caloric se datorează carbohidraţilor simpli ca glucoza y sucroza, dar şi zaharurilor complexe caracteristicas por los cereales.

Los celelaltes tres salatas – endivia, frisee y radicchio – se combinacion de minune con el porumbo dulce y împreunăs merg de maravilla con roșii cherry, brânzeturi fine, nuci crocante, carne roşie, fructe de mare y dressing pe bază de usturoi tambien.

_Eisberg_Packshot_Southern_Romania_Fantasia_150g
Fantasia dell’Orto

Ingrediente: Confrisee, radicchio, valeriana

Salatiști din toate colțurile, uniți-vă !

Camarazi ai salatelor cu gust bogat și rotund, uniți-vă poftele în jurul acestui Mix Fruntaș, pe numele său de revoluționar „Fantasia dell’Orto (adică ”Fantezia din Grădina cu Zarzavaturi”)!

Fantasia dell’Orto realizează și chiar depășește planul de producție de gusturi, savoare, picanterie și diversitate. Folosește neabătut, pentru îndeplinirea acestor sarcini, Valeriană, Radicchio și Frisee, trei membri de nădejde ai Partidului Salatelor.

 

Valeriana – o știți deja – e tovarășa cu de toate pentru sănătate, relaxantă și cu gustul ăla acrișor-calmant, care te face să te gândești cu speranță la Societatea Salatistă Multilateral Dezvoltată. Radicchio, o tovarășă roșie, născută din flăcările revoluției culinare italiene – I se mai spune și ”cicoare italiană” – e o salatistă dintr-o bucată: picantă, gata să trezească toate simțurile tovărășești. Ultima, dar nu cea din urmă este tovarășa Frisee: tot de origine sănătoasă, cicoroasă, dar cu un gust molcom-amărui, care aducă unire-n gust și-n armonii între cele două tovarășe sus-numite.

Cu această echipă imbatabilă, Partidul Salatist Unit va cuceri bătălia pentru propășirea salatismului în toate bolurile în activitate.

Trăiască Fantasia dell’Orto! Trăiască Partidul Salatist!