M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Garden
_MG_0502.001
Rucola

E frunza aia verde care e nedrept de des confundată cu păpădia pe la noi. E ”carnea de pui” a frunzelor de salată, pentru că are un gust delicat și non-invaziv care o face să meargă aproape în orice combinație. Cel mai bine îi stă, însă, în insalate italienești, pe pizza Bresaola și în mixuri de salate care merg bine cu carne albă sau brânzeturi proaspete.

_MG_0500
Valeriana

Vitamine și minerale cât cuprinde. Gust așijderea, și printre cele mai consistente frunze. În culturile europene care au tradiția salatelor în gastronomie, valeriana e un ingredient de bază în orice salată mai grea, unde vecinele de bol și dressingul au un aport consistent de proteine și grăsimi.

_MG_0498
Baby Batavia

Gustul ușor untos și consistența mai deasă, aroma specifică și senzația nemaipomenită de prospețime fac din Baby Batavia prietenul de joacă în salată pentru brânzeturi de tot felul și prietenele bune ale acesteia, roșia și ceapa – ori prazul.

_MG_0496
Baby Spinach

Baby Spinach e chiar spanac, numai că îl culegem când e mai tânăr, pentru că atunci e fraged, deci mai ușor de mestecat. Pentru că are o textură inconfundabilă, dar și pentru că e bogat în minerale și vitamine, ”face bolul” de minune în combinație cu carne de pui, în salate de fructe sau alte salate light.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult