Gourmet
Eisberg_Packshot_Passion_Romania_Pikans_140g-3
Pikans

Ingrediente:Endivia, frisee, radicchio, rucola, praz

Ți-e foame de n-ai balans?

Bagă, frate, un Pikans!

Ăsta-i mixul cel mai mix,

Cu Pikans n-ai cum da chix!

Vin, întâi, frații Cicoare:

Frisee – care dă răcoare

Și-Endivia (cea cu savoare)

Și-apoi pata de culoare:

Cu Radicchhio, n-ai ce spune:

Sănătatea e pe bune,

Vitamine cât cuprinde,

Minerale cât se-ntinde

De gust fain, ce să mai zic –

E picantă, dar un pic

E roșie și crocantă

Să tot bagi Pikans pe bandă!

Pikans are și-o vedetă:

Rucola. Cea mai cochetă

Dintre cele din Pikans,

Merge-n mix ca bassu-n dans!

Ultimul – dar cel dintâi

Este prazul. Ca el nu-i

Niciun alt ingredient;

Prazu-i șefu’ permanent!

_Eisberg_Packshot_Passion_Romania_Bolero_180g
Bolero

Ingrediente: Frisee, Endivia, Sfecla Roșie

Aria celor trei Grații. Un libretto de M. Eisbergo.

Personaje: Frisee, Endivia, Sfecla Roșie

RECITATIV:

FRISEE (proaspătă, dezorientată): O, Ceruri…! O, ploi…!

Oare unde mă aflu, ce m-a adus aici?

SFECLITTA ROSSA (abia tăiată, ușor umedă): Pe Mama Pământ, de unde ieșit-am! Unde mă aflu? O, Soartă Crudă…!

(intră Endivia, la fel de proaspătă, cu un aer dominant și seren)

ARIA:

ENDIVIA (iese în evidență, se adresează pe rând celorlalte două și publicului înfulecător):

Doar cu Eisberg știi cel mai bine

Cu cine, de ce te-nsoțești…

Bolero e mixul, și-n mine

Cea mai proaspătă gazdă găsești!

Sunteți parte într-o salată,

De pe masă de om sănătos

Adunarea e fresh și bogată

Și-n mix ne-nbinăm frumos…

(se repetă până la sațietate)

CORUL:

(Frisee, Endivia, Sfeclitta Rossa)

Suntem toate mult mai iubite

Alături pururea vrem să fim…

Fiindcă dragă vi-i prospețimea

Serviți Bolero din plin…

(se golește bolul, se trage cortina)

APLAUZE

_Eisberg_Packshot_Passion_Romania_Chef_180g
Chef

Ingrediente: endivia, frisee, sfeclă roșie, semințe dovleac

Cei patru din Eisberg porniți să cucerească lumea

I-ați văzut, i-ați gustat, i-ați iubit. Domină copios topurile de gen și stârnesc un entuziasm vecin cu isteria pe oriunde apar, dar mai ales la spectacolele din boluri!

Ei sunt ”The Gourmet Chefs”, cunoscuți și ca ”The Mixles” și vă propunem să-i cunoașteți mai bine. Andy Via, zis și McChicory : El este liderul și inima găștii. Ușor amărui, el semnează șlagărele pe limbă și dă tonul hiturilor Gourmet Chefs, domină bolul și reprezintă principalul aport de minerale, vitamine și talent din grup. Polivalent, el declară că instrumentul său preferat rămâne, totuși, furculița.

Free Zée, zis și John Lemon : Elementul tonic din Mixles, Frisee aduce acel jenesaisquoi cicoros care transformă orice bol cu Gourmet Chefs într-un moment de neuitat. Rudă apropiată cu AndyVia, i se mai spune, pe fondul asemănării, și ”Endivia cârlionțată”. Toate papilele suspină când îi sunt aproape ! Un adevărat taste symbol al generației sale!

Red Beet, zis și George Sfeclisson: Cel mai virtuos și mai înzestrat dintre membrii Mixles. Dacă AndyVia este creierul, Geo SfeclăRoșie este, neîndoielnic, creierul trupei ! De departe savurosul trupei, cu cel mai bogat palmares cultural. Se descrie ca cetățean global, fiind vedetă în boluri din nordul Europei până/n Australia, trecând prin India. Murat, fiert, copt – nu contează, când e pe scenă, impresionează ! Tot el mărturisește însă că, atunci când sălătează cu Gourmet Chef, se simte cel mai bine- adică proaspăt ras.

Și ultimul, dar în niciun caz cel din urmă, Sid de Dovleaque, zis și Ringbo Stan : Succesul enorm al trupei nu ar fi posibil fără el. Componentul inedit al succesului care, în ciuda numelui cu rezonanță franceză, a devenit celebru și e foarte popular în bolurile mexicane. El dă ritmul oricărui hit Gourmet Chefs și impune caracterul crocant al super-talentelor din the Mixles – ceea ce, de altfel, i-a și făcut celebri.