M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Dressings
Oriental wb copy
TOKAJI DRESSING VINAIGRETTE ORIENTAL

Ulei de măsline, oțet fin de Tokaji, coriandru și chimen. E nevoie să spunem mai multe despre amestecul princeps care face dintr-un amestec de frunze proaspete o SALATĂ?

Se numește Oriental tocmai pentru notele sale suave de coriandru și chimen, două condimente celebre originare de pe Drumul Mătăsii.

Sosul vinagrette este, de principiu, companionul preferat al salatelor. Sosul Vinagrette făcut cu oțet din vin de Tokaji și arome mătăsoase din Orient este, fără doar și poate, cel mai iubit partener al doamnei de Frisée!

Alma Dressing wb copy
TOKAJI DRESSING CU MERE

Acest sos, pe care-l recomandăm salatelor de crudități și celor care conțin și pește are gustul ușor astringent al merelor din livezile vacanțelor la țară. Făcut doar cu oțet din soiul-vedetă de struguri de la Tokaji, Furmint, mere și cu migdale, acest dressing ajunge chiar pentru două porții, la cât de aromat e.

Birs Dressing wb copy
TOKAJI DRESSING CU GUTUI

Cum spunea și Arghezi, „Și gutui / Amărui / Cu puf galben / Ca de pui”
Pentru cine-și amintește, poezia continua cu
„ și tot felul de legume / De nu le mai știi pe nume”.
Dar legumele, mai ales cele de salată, sunt specialitatea Eisberg. Noi vă avertizăm doar că dressingul cu piure de gutui de la Eisberg este atât de bun, că veți vrea să-l puneți pe toate legumele!

Malna Dressing wb copy
TOKAJI DRESSING CU ZMEURĂ

E atât de mult de povestit despre noile dressing-uri de salată făcute cu oțet din vin de Tokaji și piure de fructe că mai bine lăsăm pe cineva mai priceput să o facă.
Noi rămânem cu poezia despre acest dressing excepțional, care dă minunat peste salatele cu fructe sau pui:
Ursulețul din pădure
Băga zmeură și mure.
Dar cînd o crescut sălăți
Harap Alb l-o rupt bucăți!

12
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult