M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Despre noi
Cum am răsărit

De peste două decenii le facem românilor viața mai ușoară și dieta mai sănătoasă. Semințele Eisberg România au fost puse în 1995 aproape de București (mai precis la Pantelimon) și de atunci prindem rădăcini și creștem în viețile, derulate tot mai mult pe repede-înainte, ale românilor. Suntem parte din familia europeană Eisberg, de origine elvețiană.

 

 

De ce facem viața mai ușoară?

Pentru că livrăm toate salatele și mixurile gata spălate și tăiate. Practic, iubitorul de salate nu mai trebuie să pregătească în vreun fel produsele Eisberg pentru a-și pregăti o salată: desfaci punga și verși conținutul în bol! Cu asta îi scutim de un dublu efort, nu întotdeauna plăcut, pe pofticioșii care vor să-și prepare un bol de salată.

 

 

Dietă miam!

Asta e aproape de la sine înțeles – pentru că livrăm sănătate și prospețime la pungă. Salatele noastre nu conțin OMG (organisme modificate genetic) și le cumpărăm doar de la producători agreați, care le cultivă cu respect față de natură, plante și consumatori. Întotdeauna ne asigurăm că salatele Eisberg sunt, fără excepție, la fel de proaspete ca cele luate dimineața din piață.

Calitate prima!

Avem standarde de respectat, motiv pentru care ”salatologii” noștri oferă consultanță pe teren fermelor care ne livrează sau doresc să ne livreze salatele. Fie că vorbim despre soiurile cultivate, calitatea optimă a solului sau despre tehnicile de creștere pentru a obține cele mai bune produse, experții Eisberg sunt la dispoziția cultivatorilor.

Compromisuri ioc!

Toate salatele care ajung la noi trebuie să respecte aceleași standarde, de la care nu facem rabat. Respectarea acestor standarde, stabilite cu partenerii noștri de la bun început, este decisivă pentru misiunea noastră de a livra calitate fără compromisuri clienților noștri.

Unde dai de noi

E destul de ușor să o întâlnești pe Madame de Frisée și pe prietenele ei: găsești produsele Eisberg în vitrinele cu legume proaspete din magazinele Selgros, Metro, Kaufland, Carrefour, Billa, Cora, Auchan, Mega Image și Profi.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult