M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Suntem un monument de discriminare! Trebuie să arăţi foarte bine!

Suntem nesuferiți. Nasoi. Cârcotași. Mai rău decât bodyguarzii de la club care te țin afară doar pentru că nu le place de fața ta. Draga salată, oricum te-ai numi, de oriunde ai veni și orice recomandare ai avea, suntem cu ochii pe tine.

Nu ne plac slabănoagele și nici plinuțele. Prospăturile imature sau cele trecute de prima tinerețe. Palidele, scofâlcitele, obositele sau tunatele. Când vii la noi, nici măcar nu ai șansa vreunui interviu. Zbori dintr-o privire! Suntem un monument de discriminare. Nu ai șansa să ajungi în vreo pungă dacă ești orice mai puțin decât perfectă.

Și nici măcar nu e suficient să arăți bine. Nu ai voie să aduci în bagaj vreo gâză. Și oricum nu credem tot ce vedem. Te dezbrăcăm de frunzele decorative pentru o inspecție amănunțită. Felicitări! Ești ceea ce trebuie. Te rog să iei un loc și să te pregătești pentru îmbarcare în una dintre pungile de salată Eisberg.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult