M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Salată Eisberg şi porumb cu piept de curcan

Pentru două porții:

1 pungă Eisberg circa 200 g
1 cepe verzi
1 cutie porumb a 285 g
Sare
Piper
30 g germeni Alfalfa
150 g Creme fraiche (smântână de gătit)
2 linguri muștar Dijonnaise
1 căţel usturoi
70 g gorgonzola
100 g piept de curcan afumat (găsiți gata făcut la supermarket)
1 linguriţă seminţe de susan

Mod de preparare:

Se spală ceapa, se taie inele. Se scurge porumbul, se pune într-un bol şi se condimentează puternic cu sare şi piper. Se adaugă salata Eisberg şi ceapa, se amestecă. Germenii de Alfalfa se pun pe o sită, se spală bine sub jet de apă, se scurg de apă.

Pentru sosul de salată se amestecă Crème fraîche, muştarul Dijonnaise, usturoiul strivit, sare şi piper. Gorgonzola se desface în fulgi şi se adaugă la sos. Germenii Alfalfa şi pieptul de curcan se dispun pe salată şi se presară cu susan. Înainte de servire se toarnă deasupra sosul de Gorgonzola.

_MG_9854

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult