M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Salată din piept de raţă cu fructe de pădure

Ingrediente:

100 de grame de fructe de pădure (zmeură, mure, afine, cireşe, coacăze)

75 de grame de baby spinach de la eisberg

6 linguri de oţet de zmeură

4 linguri de ulei de măsline

350 de grame de piept de raţă

50 de grame de nuci uşor prăjite

Sare şi piper

Crestaţi uşor pieptul de raţă fără a tăia prea adânc în carne. Asezonaţi carnea cu sare şi piper, iar pielea doar cu sare. Aşezaţi pieptul de raţă într-o tigaie cu partea cu piele în jos deasupra unui foc mediu pentru 3-4 minute până ce pielea devine crocantă şi aurie. Întoarceţi carnea şi prăjiţi pentru 5 minute (dacă preferaţi carnea mai crudă) sau mai mult (dacă doriţi ca pieptul să fie bine pătruns. Luaţi carnea de pe foc şi lăsaţi-o să se răcească pentru 5 minute. Tăiaţi în diagonală pentru a avea fâşii lungi şi subţiri.

Aranjaţi frunzele de baby spinach pe o farfurie şi aşezaţi fâşiile din pieptul de raţă deasupra: un piept de raţă pentru fiecare persoană.

Amestecaţi oţetul de zmeură cu uleiul de măsline şi asezonaţi cu sare şi piper.

Împrăştiaţi fructele de pădure peste salată şi carne şi asezonaţi cu dressing înainte de a adăuga nucile uşor prăjite.

Serviţi cu felii de pâine crocantă.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult