Salată cu fructe de pădure şi brânză de capră

Ingrediente:

2 pungi salată Misticanza

30 g zahăr

30 g fulgi ovăz

1 linguriţă rozmarin tocat

4 linguriţe smoothie maracuja

3 linguriţe oţet mere

2 linguriţe miere

6 linguriţe ulei rapiţă

1 ceapa roşie

150 g fructe pădure

150g brânză capră

Sare, piper

Mod de preparare:

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt.

Zahărul se caramelizează la foc destul de iute până devine maroniu şi se adaugă fulgii de ovăz şi rozmarinul. Se amestecă cu o lingură de lemn până se acoperă bine cu caramel. Se împrăştie pe tava pregatită şi se lasă să se răcească în aşa fel încât să nu formeze grămăjoare.

Dressingul: amestecăm smoothie cu oţetul şi o linguriţă de miere. Adăugăm treptat uleiul şi asezonăm cu sare, piper şi restul de miere.

Tăiem ceapa rondele. Spălăm şi uscăm fructele. Amestecăm salata Misticanza cu ceapa, fructele şi dressing-ul.

Aşezăm salata pe farfurie şi completăm cu brânza de capră. Deasupra se presară restul de fructe şi fulgi de ovăz caramelizaţi.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult