M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Regulament Concurs „Găseşte-o pe Madame de Frisée”

Concursul „Găsește-o pe Madame de Frisée” este organizat de catre S.C. Eisberg S.R.L. cu sediul social in Sos. Cernica, nr. 216, Oraș Pantelimon, jud. Ilfov.

Concursul se va desfășura în data de 5 octombrie 2016, pe platformele Facebook și Instagram și este organizat exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice, care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 5 octombrie 2017 inclusiv, cetăteni rezidenți în Romania și care participă, în orice calitate, la conferința . Nu pot participa la acest concurs angajații societătii Eisberg și ai agenției implicate în această campanie promoționala, precum si membrii familiilor acestora (copii, părinti, frați/surori, soț/soție). Organizatorul își rezervă dreptul de a înlătura orice tentativă de fraudă prin eliminarea dreptului de participare la acest concurs persoanelor care încearcă să fraudeze.

Orice persoană care încearcă să fraudeze va fi automat descalificată și va pierde dreptul de a participa la concurs. Se înțelege prin tentativa de fraudă inclusiv crearea de conturi multiple și înscrierea acestora în concurs. Postările și comentariile cu caracter obscen, care instigă la ură ori discriminare vor atrage după sine excluderea din concurs.

Perioada de participare in concurs: 5 octombrie 2017, pe durata conferinței F64 (evenimentul online e aici).
Pentru a participa la concurs participanții trebuie sa respecte condițiile de participare de mai jos:
1. Participanții trebuie să fotografieze, la standul Eisberg din cadrul conferinței F64, o frunză sau o combinație de frunze de salată sau alte alimente care să aducă a chip sau siluetă umană.
2. Autorul trebuie să distribuie fotografia, public, pe conturile sale de Facebook și/sau Instagram, împreună cu hashtag-urile #iubescsalatele, #madamedefrisee și #f64studio.
3. Autorul celei mai apreciate fotografii va fi premiat cu un voucher valabil la restaurantul ”Mica Elveție” din București, în valoare de 400 de lei.

Premii

Se va acorda un premiu, constând într-un voucher de consum în valoare de 400 de lei la restaurantul „Mica Elveție” din București, valabil în perioada 10.10.2017 – 10.11.2017.
Criteriile de jurizare sunt reușita surprinderii unui chip sau a unei siluete umane, umorul și originalitatea comentariilor care însoțesc fotografia. Câștigătorii sunt stabiliți de către echipa Eisberg și vor fi anunțați, cu un share însoțit de anunțul aferent, pe pagina de Facebook „Eisberg – Iubesc Salatele” în decursul zilei de 6 octombrie. Câstigătorii vor fi contactati pe Facebook / Instagram în perioada 6 – 9 octombrie de către un reprezentant al organizatorului.

Premiul va fi livrat gratuit de către organizator prin poștă.
Câștigătorii trebuie să răspundă cu coordonate de identificare (nume, prenume, adresa, telefon) în termen de două zile de la contactare, în caz contrar premiul va reveni următorului desemnat.
Nu se vor lua in considerare acele date trimise de participanți care au conținut obscen, defăimator, amenințător, pornografic, de hărțuire sau care încalcă vreo lege, iar participanții vor fi descalificați din concurs.

Vă dorim succes !

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult