M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Regal de balet la Teatrul Naţional. Madame de Frisée, graţioasă în lumea graţiei

Reprezentație de grație la început de septembrie, la Teatrul Național București, pe 3 septembrie! Artiști faimoși din țară și din străinătate vă invită la un select de balet clasic și contemporan, lucrări celebre și inedite – și, pentru că Regalul este ocazionat de anul centenar, seara magică va include și momente coregrafice pe  piese ale unor mari compozitori români.

Printre starurile globale care vor dansa pe scena Sălii Mari a Teatrului Național se află balerini de origine română care și-au făcut un nume în ansambluri celebre de balet, precum Dinu Tămăzlăcaru (Baletul de Stat din Berlin), Marina Minoiu, de la Baletul Regal Danez ori Marian Furnică de la Baletul de Stat din Viena. Alături de ei vor dansa numeroși alți artiști de la Opera Națională din București și din mari centre ale baletului.

Adevărată demonstrație de excelență coregrafică, Regalul de Balet de la TNB este urmărit de la fața locului de nimeni alta decât cea mai grațioasă prezență de pe mesele românilor – Madame de Frisée! Însoțită, desigur, de prietenele ei, grațioasele din gama Bistro – Picnic, Greek și Caesar. Pentru că dacă e ceva ce unește baletul de frunzele de salată, acest ceva este tocmai Grația.

Puteți afla mai multe despre eveniment în acest dialog cu eminența cenușie din spatele întregului spectacol, balerina Alice Minoiu de la Opera Română, iar pe Facebook găsiți informații despre participanți și bilete.

Așadar, pe 3 septembrie 2018, de la șapte și jumătate seara, vă așteptăm la TNB cu mai multe feluri de Grație!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult