M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Paste cu legume în stil mediteranean (pentru 4 persoane)

Ingrediente:

1 pungă rucola de la Eisberg

400 de grame paste spirale

1 cutie ton în suc propriu

2 cepe roşii

2 căţei de usturoi

2 bucăţi praz

300 grame roşii

4 linguri ulei de măsline

1 sfert de pahar de vin alb

1 lingură de capere

Sare

Piper

Pastele se fierb al dente în multă apă sărată, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Tonul se scurge de zeama în care a fost conservat.

Ceapa se curăţă şi se taie fâşii fine.

Usturoiul se curăţă şi se taie în bastonaşe subţiri.

Prazul se spală, se usucă şi se taie oblic în rondele de circa 1 centimetru grosime.

Roşiile se spală, se curăţă, se taie în patru, se curăţă de seminţe şi se toacă în bucăţi mari.

Într-o tigaie mare se încinge uleiul.

Prazul se prăjeşte circa 2 minute, se adaugă ceapa, usturoiul şi roşiile. Se lasă la prăjit pentru un minut. Se condimentează bine cu sare şi piper. Se stinge cu vin sau bulion.

Se adaugă tonul şi caperele şi se fierb 5 minute până ce peştele se încălzeşte bine.

Pastele se scurg de apă şi se amestecă cu legumele.

Salata rucola se adaugă peste salata de paste şi peşte. A se servi imediat!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult