M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Misticanza cu salam Zimbo cu alune de pădure

„Less is more”, se spune adesea despre eleganța desăvârșită, sublimată în forme simple, dar perfecte. Fix această constatare este valabilă și în cazul acestei… nici nu i-am spune rețetă, e mai degrabă o combinație somptuoasă între unul dintre cele mai sofisticare mixuri de salată de la Eisberg și un salam rafinat de la Zimbo, preparat după o rețetă tradițională din Alpii francezi.

Ce e de făcut? Se vede clar și în poză:

Faceți un pat de Misticanza, peste care așezați feliile de Ms Polette, salamul cu alune de padure (salam crud-uscat original franțuzesc, tipic regiunii Savoie din estul Franței și absolut savuros). Puneți alături fie crutoane proaspete de pîine stropită cu ulei de măsline, fie o pâine cu coajă crocantă – o baguette, de exemplu.
Puteți adăuga un pic de sos vinaigrette sau zeama de la o jumătate de lămâie – noi credem însă că bogăția de gust a salatelor din Misticanza completează perfect savoarea salamului.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult