M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
La scăldat

Ne pare rău, nu avem! Nu ţinem aşa ceva. Nu avem spa la salate. Nici ciubar, nici piscină. Pentru că ar însemna ca doamnele noastre fine, Rucoletta, madam Frisee, Salatessa di Endivia et co., să se scalde în ciorba celui care s-a îmbăiat mai devreme. Să clorinezi apa, să pescuieşti diversele care mai rămân în urma…Te şi complici, e şi urât..Nu, clar nu. Nouă ne plac duşurile scoţiene, domne’. Reci şi revigorante, cu apa chioară şi proaspătă. Cine vrea băiţă ca o supă caldă, să îşi spele salatele în cadă, dacă pofteşte. Noi aici nu frăgezim salata. Ale noastre trebuie să rămână ferme. Dar, mai important, trebuie să fie curăţele. Doamne fereşte, nu acuzam vreo distinsă că a sărit din câmp şi a urcat în tir neduşată…Dar, na, ieşi totuşi din brazdă, mai pune vreunul mâna pe tine, călătoreşti…Te speli şi tu înainte să te culci în pungă. Better safe then sorry.
În plus, la noi spălatul e şi fun. Intri în picioare şi inevitabil ajungi pe spate. Mai întâi vine o duşare – spray sub presiune. Mare atenţie, presiunea zboară costumele de baie. Şi apoi o iei la vale într-o baie de apă cu bolboci de defileu, să scapi şi de ultimul elastic care ar mai putea rămâne pe tine. Şi de-acolo altă tură, alt bazin, alţi bolboci, altă apă proaspătă. După trei neamuri de spălat eşti atât de fresh că nu poţi dormi trei zile. Dar hai, gata, cu distracţia! Le centrifugare şi în pungă cu voi!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult