M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Idei de sălăţit un pepene galben

Da, știm deja – iubiți pepenele galben! Și noi, dacă mai era nevoie.

Numai că uneori vrem să mai variem gustul acela dulce și să-l îmbogățim. Ei bine, pepenele galben este foarte bun prieten cu Madame de Frisée, motiv pentru care acesta va avea întotdeauna un loc de cinste în salate!

Iată câteva ponturi:

În combinație cu creveți: Madame de Frisée a scris deja această rețetă, așa că dacă nimeriți la magazin creveți proaspeți (sau dacă vă luați congelați de la supermarket, e și asta o soluție), nu ratați o supercombinație mediteraneeană de sănătate și gust.

În combinație cu prosciutto: e una dintre bucuriile de vară ale italienilor, extrem de simplu de preparat, entuziasmant de gustoasă: pe un pat de rucola puneți cubulețe de pepene galben, câteva felii de prosciutto crudo (sau jamon sau alt porc crud-uscat fin), crutoane de pâine și un pic de ulei de măsline. Maraviglioso!

În combinație cu fructe de pădure și baby spanac, după cum am arătat aici.

În combinație cu struguri: luați un mix Eisberg (Mixta Romana, de pildă) ca pat de platou, puneți struguri negri, cuburi de pepene, semințe de chia sau cânepă, un pic de ulei extravirgin de măsline și câțiva stropi de zeamă de lămâie.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult