M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Endivia Mix cu ouă de prepeliţă

Ouăle de prepeliţă sunt bogate în vitaminele A, B1, B2, B6, B12, D, fier, magneziu, cupru, zinc şi alte minerale şi nutrienţi necesare organismului. Din ce în ce mai uşor de găsit în pieţele de la noi, se pare că acest aliment începe să câştige teren în faţa omniprezentului ou de găină datorită conţinutului mai redus de colesterol şi al metodelor organice de creştere a prepeliţelor.

Pentru a te bucura din plin de toate proprietăţile unui ou de prepeliţă, nutriţioniştii recomandă consumul acestuia în stare crudă combinat cu puţin suc de portocale sau roşii. Dacă ideea nu îţi surâde, poţi apela la tradiţionala metodă a fierberii oului până ce ajunge la consistenţa dorită.

Ingrediente:

1 pungă Endivia Mix
6-9 ouă de prepeliţă

Seminţe de floarea soarelui crude (opţional)

Vinegretă

Se fierb ouăle de prepeliţă şi se porţionează după bunul plac. Se amestecă ouăle cu seminţele de floarea soarelui şi se combină cu frunzele fragede din Endivia Mix.

Se adaugă vinegreta şi se consumă imediat.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult