M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Eisberg Mix cu brânză albastră şi nuci Pecan

Brânzeturile cu mucegai nobil sau „cu sânge albastru” – cunoscute internațional ca „blue cheese” – sunt mult prea bune să nu le creăm contextul potrivit.
Motiv pentru care, fie că vorbim despre Gorgonzola, Roquefort, Danablu sau Blue Stilton, e pur și simplu o blasfemie în religia brânzistă să o mănânci fără să-i potențezi subtilitățile și savorile cu alt aliment. Lista acestor „alte alimente” care trebuie să însoțească o brânză cu mucegai nobil e scurtă – vinul roșu și frunzele de salată. Evident, o pui pe pizza, în paste, o poți frământa în alte salate dar, dacă vrei cu adevărat să te bucuri de o brânză cu sânge albastru, o faci alături de un pahar de vin roșu, însoțită de frunze de salată.

Eisberg Day 01 Web Res-DSC_4390

În combinația de față, de pildă, avem o Gorgonzola cu salată Eisberg, câteva nuci Pecan, care adaugă mai multă proteină și un gust mai bogat combinației – și, de exemplu, un Merlot oltenesc.
Ce voiam noi să vă zicem de fapt – brânza albastră cu vinul roșu potrivit e o combinație celebră și adorată. Brânza albastră pe un pat de salată verde cu vinul roșu potrivit e combinația perfectă!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult