M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Chipurile frumuseţii. Portretele femeilor de la Eisberg

Cu siguranță, nu noi putem defini frumusețea – există o ramură întreagă a filosofiei care studiază frumosul și tot ce înconjoară acest concept abstract, numită estetică.

Putem, însă, să vedem frumusețea acolo unde e – iar acum putem și să o conturăm. Pentru că frumusețea la Eisberg are chip – de fapt, mai multe chipuri, ale colegelor noastre care au participat la „Portret de femeie”, proiectul personal de fotografie publică gândit de artistul foto Cristian Șuțu și ajuns la a opta ediție.

Pentru cine nu știe, „Portret de femeie” este cea mai frumoasă și mai populară campanie de fotografie publică de portret din România. Este o ocazie – pentru mulți rară, pentru unii unică – în care un artist al imaginii scoate, cu inspirație, un aparat și câteva lumini, ce e mai bun din sufletul omului și-l așterne pe un chip.

Ce am văzut privind în ansamblu la tot proiectul? Frumusețe. Femeia este frumusețe în sine, iar o mână de maestru, cum e a lui Cristi Șuțu, este capabilă să „scoată” din sufletul femeii frumusețea și să o imortalizeze pe un chip.
Ce am văzut privind fiecare portret în parte? Putere, speranță, încredere și o bucurie de a fi cine știi că ești, bucurie care scapă mult prea des privirilor pe fugă ale Celuilalt. Meritul fotografului e să surprindă această bucurie pentru totdeauna într-un portret.

Puteți admira întregul album aici.

Noi suntem absolut încântați că Madame de Frisée are cele mai frumoase prietene!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult