M-am mutat cu toti prietenii mei într-un bol nou!
De-acum #iubescsalatele pe eisberg-romania.ro

Vă aștept!
Madame de Frisée

Acest site va fi închis pe data de 17 decembrie 2018
Cele mai bune alimente pentru o viaţă sexuală perfectă!

Orice aliment sănătos ajută la îmbunătățirea vieții sexuale. Cu toate acestea, anumite alimente sunt în mod deosebit benefice pentru viața sexuală. Printre ele se numără:

Carnea

saladredmeat
Carnea de vită, de pui sau de porc conține minerale precum zincul, dar și aminoacizi. Acestea ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin – o parte crucială a sexului. Asigurați-vă că includeți carnea în dieta dumneavoastră, dar cu moderație.

Căpșunile

strawberries-3089148_1920

Cercetările arată că semințele de căpșuni și zmeură sunt pline de zinc. La femei, nivelurile ridicate de zinc îmbunătățesc preludiul, în timp ce la bărbați cresc nivelul de testosteron.

Avocado

avocado-878958_1920

Acesta este un fruct care este subiectul multor ipoteze și percepții. Unii cred că este benefic doar femeilor. Cu toate acestea, avocado este important pentru ambele sexe. El conține acid folic care stimulează nivelul de energie și vitamina B6 care stabilizează hormonii.

Pepenele roșu

watermelon-869207_1920

Pepenele ar trebui să fie cel mai bun prieten al bărbatului când vine vorba de alimente pentru sex. Studiile arată că îmbunătățește erecția și mărește libidoul.

Merele

apple-1589869_1920

Merele conțin quercetin – un antioxidant care îmbunătățește starea de sănătate a prostatei. Deci, un măr pe zi chiar poate să-l țină pe doctor departe, cum spun englezii:)

Nucile

walnuts-2312506_1920

Majoritatea nucilor și migdalelor sunt gustări perfecte și sunt, de asemenea, pline de zinc, care este esențial pentru fluxul sanguin. Includeți-le în dieta dumneavoastră și îmbunătățiți-vă viața sexuală.

(sursa)

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult