Bolero Mix cu brânză de capră

…aşa ea rămâne crocantă şi îşi păstrează toate resursele de vitamine şi minerale: vitaminele B şi C, potasiu şi magneziu.

Ingrediente:

2 pungi de Bolero Mix de la eisberg

1-2 cepe roşii

200 grame rondele de brânză de capră

50 grame crutoane

Sare

Piper

Dressing:

3 linguri oţet mere

1 lingură de miere

6 linguri ulei măsline

Pentru dressing se amestecă într-un castron oţetul şi o linguriţă de miere. Treptat se incorporează uleiul de măsline. Se asezonează cu sare, piper şi restul de miere.

Se amestecă frunzele de salată cu ceapa roşie şi cu dressing-ul.

Se adaugă crutoanele şi brânza de capră la sfârşit

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult