Baby Spanac cu portocală, nuci şi brânză albastră

Prea cald? Prea lipsă de poftă de mîncare? Prea mare grija de dietă sănătoasă pe vremi caniculare?

Ce vă trebuie:
– O portocală
– O pungă de baby spanac sau de valeriană de la Eisberg
– 50-60 de grame de mieji de nucă
– O cutie mică (100g) de brânză cu mucegai nobil (Danish Blue, Bavarian Blue etc.)
– Dressing Eisberg din oțet de mere de la Tokaji
– Un pic de ulei extravirgin de măsline
– Un pic de piper.

„Marele” chin e să desfaceți portocala în felii, să le decojiți și să le puneți cubulețe pe patul de frunze de baby spanac. Adăugați, presărÂnd, cubulețe de brânză albastră, miejii de nucă, stropiți cu câteva picături de ulei de măsline și cu jumătate dintr-un plic de dressing de Tokaji.
Răcoare, vitamine, proteine, sănătate, oleaginoase, gust, consistență. Am omis ceva…?

Salata din imagine este creaţia prietenului nostru Cristian Mărgărit, dar cu siguranţă a voastră o să iasă şi mai şi!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult